Bedrijfslogo

Onze voertuigen

AVIS autoverhuur Limburg

Gelieve uw huurgegevens in te vullen min. 24 u. voor aanvang huur. Via het aanvraagformulier op deze website kan u een reservatieaanvraag indienen voor een auto uit de categorie naar uw keuze. Dit aanvraagformulier is NOG GEEN BEVESTIGING van uw huur, wij contacteren u nog! De auto wordt verhuurd na voorleggen van kredietkaart, rijbewijs en identiteitskaart en het invullen van het verhuurcontract op het AVIS-kantoor. De bestuurder moet ten minste 21 jaar zijn en moet een geldig rijbewijs hebben, dat ten minste 12 maanden oud is.

Bij ophaling van het voertuig moet u uw rijbewijs, identiteitskaart en een geldige kredietkaart op naam van de bestuurder bij zich hebben. Aandacht! Pre-Paid kaarten worden niet aanvaard. Indien de kaarthouder verschilt tegenover bestuurder huurwagen dient "bijkomende bestuurder" aangerekend te worden. Kredietkaart dient aanwezig te zijn bij ophaling voertuig, indien niet, gaat de verhuring niet door tot dat deze aanwezig is.

Aandacht! Neem rechtstreeks contact op met het kantoor als u een wagen langer dan 27 dagen wenst te huren of als u wenst dat de wagen geleverd wordt.

Weekendpromoties starten van vrijdag 16.00 u. tot maandag 09.00 u.

Alle weergegeven prijzen zijn nettoprijzen (in euro en inclusief 21% BTW) en zijn niet cumuleerbaar met andere acties, korting nummers, free rental days, enz... én exclusief geldig in de kantoren van AVIS Limburg.

Vertrekuur bij reservatie is ten vroegste vanaf 08.30 uur.

:
:
Powered by AVIS autoverhuur


Adres

Kieleberg 4C
3740 Bilzen

TELEFOON 089 21 42 51
WIJ ZIJN VERHUISD naar bovenstaand adres
en dit is ons nieuw telefoonnummer.

Of contacteer ons via e-mail

Openingsuren

Op afspraak tijdens kantooruren,
weekdagen: 08.30 uur tot 17.00 uur.

Gesloten op weekend- en feestdagen.

Over ons

>>> WIJ ZIJN VERHUISD! <<<

AVIS LIMBURG is een autoverhuurbedrijf met hoofdkantoor te Hasselt Bilzen.